Hier vind je wat informatie en foto's van citytrips waar Marleen en ik samen hebben van genoten.

Valencia

2013: City trip naar Valencia
4 daagse naar het prachtige oud en nieuw Valencia. Hier hebben we echt van genoten van de zon, de rust, de mooie wandelingen en de heerlijke resto'tjes vanuit goed gelegen NH hotel.

2011: Umbrië, Toscanië en Venetië
10-daagse naar Italië (begin september): Umbrië, Toscanië en Venetië. Vanuit de B&B "Podere San Lorenzo" zijn we op uitstap gegaan naar de te drukke stad Firenze, het sublieme Siena, gekuierd langs de dorpjes van het Lago Trasimeno (www.lagotrasimeno.net), naar het leuke kuststadje Castiglione della Pescaia, het dorpje Piegaro met zijn vergane glasindustrie bezocht. Als afsluiter dan doorgereisd naar het Knokke van Italië, Rimini, en vanuit het leuke hoteltje Antica Corte Marchesini, naar het Brugge van Zuiden, Venetië
Ardennen

2011: Verlengd weekend in Ardennen
Een Bongo-weekend met verlenging in onze eigenste Ardennen. Het hotel "Hostellerie des Tilleuls' verwelkomde onze met een glas en vandaaruit op verkenning in de wijde omgeving. En als afsluiter een bezoek aan de abdij van Orval (www.orval.be) inclusief het proeven van hun bier en kaas

2009: Kastelen van de Loire (Frankrijk)
5-daagse naar de Loirestreek (www.chateaux-de-la-loire.fr) eind september. Onze uitvalbasis was dit 'cottage'-hotel in de weide natuur en een zee van stilte (www.lefleurayhotel.com).
Nog nooit zoveel (vergane?) rijkdom geconcentreerd gezien, en na zoveel eeuwen weinig van zijn pracht ingeboet. Daarenboven een heerlijke witte-wijnstreek ... en dit alles in een veredelde franse keuken. Dus net ietsjes meer dan "du pain, du vin et du boursin". Hier pas begrijp je wat het betekent: "leven als God in Frankrijk".
Lissabon
Saint-Paul 2007: Saint-Paul de Vence (Frankrijk)
Verlengd weekend in september naar St-Paul de Vence aan de Franse Côte d'Azur (www.saint-pauldevence.com).
Onze verblijf was in de prachtige en rustige "chambres d'hôtes" 'Les Cavaliers de Saint-Paul', die we ten zeerste kunnen aanbevelen.
Meegenomen te Monaco: tentoonstelling 'Les années Grace Kelly, Princess de Monaco'
2006: Lissabon (Portugal)
Vierdaagse in november te Lissabon (www.portugalvirtual.pt) met Gerty en Thomas. 'Lisboa' ligt ingesloten tussen steile flanken die je opnieuw laten voelen waar je kuiten voor dienen.
Lissabon
Madeira 2005: Madeira (Portugal)
Vierdaagse in april naar Madeira (www.madeira-web.com). De parel in de Atlantische Oceaan met zijn prachtige natuur en verbazingwekkend klimaat: van zonvergoten strand tot sneeuw in op zijn bergen op zo'n kleine oppervlakte
2004: Barcelona (Spanje)
Vierdaagse in mei naar Barcelona (www.barcelonaturisme.com). De stad van Gaudi, de Ramblas, en zoveel meer cultuur.
Meegenomen: tentoonstelling rond het werk van Dali
Barcelona